Veiling Ik Trakteer / De Draai

Toen Ronny Gomis vertelde dat design studio Creative Solutions een gratis website had gemaakt voor het goede doel
Ik Trakteer, vond Lydia Kroon dat een mooi initiatief. Dus toen bleek dat de geplande veiling voor dit goede doel tijdens De Draai niet was doorgegaan en er alleen een signeerbord beschikbaar was, bood zij spontaan haar hulp aan. Meerdere mensen in het wielerwereldje werden benaderd en een aantal toonde zich bereid om te helpen.

De redders in nood waren Christoph Roodhooft (manager Mathieu van der Poel), Johan Verreydt (Gregoor Trucks),
René Hooghiemster (Kalas Sportswear) en Moreno Hofland (profrenner). Wil Buurstee van het bestuur van De Draai deed aanvullend een duit in het zakje en doneerde de 1e Prijs Trofee Koppelrit (Profs). Omdat De Draai niet alleen bekend staat als tof wielerevenement, maar tevens vanwege de uitstekende entertainment, heeft DJ Paul Elstak ook een aantal top items geschonken. Jan Jacobs ging wederom geheel gratis voor Ik Trakteer aan de slag om de online veiling te kunnen verwezenlijken.

Een veelbelovende veiling dus, waar oprichtster Katrien van Overveld ontzettend blij mee is. Met een zo hoog mogelijke opbrengst kunnen zoveel mogelijk minder bedeelde kinderen in regio Roosendaal blij gemaakt worden. De veiling zal online plaatsvinden van vrijdag 25 oktober vanaf 12:00 uur tot en met zondag 27 oktober tot 22:00 uur.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *