Creative Solutions Studio

Creative Solutions trakteert Ik Trakteer Roosendaal vanaf 5 augustus op een gratis nieuwe website en hosting!

Twee weken geleden zag onze grafisch ontwerper Ronny Gomis een artikel over samenwerking tussen de 40e Draai Van De Kaai en Ik Trakteer Roosendaal. Naast de Facebookpagina konden wij alleen geen website vinden, dus hebben wij contact opgenomen met Katrien van Overveld en haar aangeboden om voor haar stichting een gratis website te maken en te hosten.

Ronny weet als vader van 2 meiden van 6 en 1 jaar hoe belangrijk het is om te trakteren op school:

“Kinderen weten maanden van te voren wat ze willen trakteren en ook hun vriendjes en vriendinnetjes zijn daar mee bezig. Als er vanuit thuis geen geld is om te kunnen trakteren dan is dit in de belevingswereld van een kind een grote last. Een kind moet gewoon lekker jarig kunnen zijn. Ik ben blij dat wij op deze manier kunnen bijdragen aan Stichting Ik Trakteer Roosendaal en hoop dat er nog vele donaties mogen volgen.”

Net als de Draai van de Kaai was het voor ons team een flinke race om binnen een week een volledige geoptimaliseerde website op te leveren.

Onze designers Éloy Matheusen en Vincent van Meer gingen aan de slag met het ontwerp en onze programmeur Jan bouwde de website. 5 augustus haalde we de finish en staat de website klaar om bezocht te worden!

Creative Solutions’s website: creativesolutions.studio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *